All inclusive bedrijfsfeest bij CaReZa de Kroon

Dit arrangement is inclusief

  • Ontvangst met prosecco
  • Tapas buffet
  • Drankjes gedurende avond (hollands assortiment)
  • Koffie of thee met lekkernij voor vertrek
  • De duur van dit arrangement is ongeveer 3 uur
Prijs € 49,50 per persoon Dit arrangement is te reserveren vanaf 10 tot 500 personen (met buiten terras).

Toeslag buitenlands gedistilleerd € 7,50 per persoon.

Onze keuken

In de keuken wordt met veel liefde en verve gekookt, wat leidt tot creatieve maaltijden en pure verwennerij, ook voor vegetariërs.U wordt telkens verrast, niet alleen door heerlijke smaakcombinaties, maar ook met kleine amuses tussen de gangen door.

De prijs van dit arrangement is geldig tot 31 december 2016.

All inclusive bedrijfsfeest

  Heeft u iets te vieren - een van uw trouwe medewerkers gaat bijvoorbeeld met (vervroegd) pensioen, bedrijfsfeest, bedrijfsevent, presentatie, jubileum, uw personeelsfeest- of een andere feestelijk feit. Wij hebben een fantastische feestavond voor u samengesteld.

  Naar CaReZa de Kroon gaat uom een heerlijke onvergetelijke avond te hebben met uw collega's. Genieten, smullen en lekkere drankjes drinken in een aparte sfeer.

Restaurant - Herenkamer en Zalen

Het moderne restaurant is een oude gerenoveerde stal. De sfeervolle ruimte biedt plaats aan 30 personen. De voorkamer is een authentiek ingerichte herenkamer die teruggebracht is in de stijl van begin vorige eeuw. Dit restaurantgedeelte heeft twee grote ovale tafels met 20 luxueuze en comfortabele leren fauteuils. Ook hier kan vergaderd worden en na de meeting is de ruimte in een oogwenk weer omgetoverd tot het vertrouwde sfeervolle restaurant. In ons zalencentrum kunt u altijd terecht.

Met ruimte voor zo'n 250 gasten inclusief terras zijn de mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest eindeloos. Wat dacht u van een ontvangst op ons prachtige dakterras met uitzicht over de uiterwaarden van de Gelderse Poort?

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant

Onze partner

Algemeen

Dit café - restaurant - zalencentrumzijn al jaren een begrip in de Liemers. We zien u graag in ons restaurant en zalencentrum in Oud Zevenaar!

Restaurant

Het restaurant : Het eetparadijs van de regio. In twee totaal verschillend ingerichte ruimtes kunnen onze gasten zich op onvergetelijke wijze culinair laten vertroetelen.

Zalen

We hebben naast een (lichtdichte) serre voor 40 zitplaatsen, een zaaltje voor 25 personen, een bar en een oude herenkamer met grote vergaderertafels en eventueel nog een restaurant waar ook in kleine groepen gediscussieërd en vergaderd kan worden. Dit alles kan van elkaar gescheiden worden.

Alle audio- en visuele hulpmiddelen zijn aanwezig; overheadprojector, beamer (XGA, 1024 x 768), verplaatsbaar scherm, flipover, geluidsinstallatie, DVD speler, TV met VHS. Daarnaast zijn onze ruimtes voorzien van een draadloze internetverbinding.

Heeft u iets te vieren - een van uw trouwe medewerkers gaat bijvoorbeeld met (vervroegd) pensioen- dan kunnen wij uw bedrijfsfeesten uitstekend verzorgen. Binnen is er plek voor 180 mensen, 's zomers met het terras erbij wel tot 500.

Feesten en partijen

Of het nu gaat om een bruiloft, jubileum of koffietafel, in ons zalencentrum kunt u altijd terecht. Met ruimte voor zo'n 250 gasten, verdeeld over drie zalen, zijn de mogelijkheden eindeloos. Voorwaarde is dat uw wens centraal staat.